Відома українська співачка, колишня солістка гурту "Время и стекло", суддя в шоу "Голос країни", дружина Володимира Дантеса, і вже дуже активна блогерка Надя Дорофєєва продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими філософськими роздумами.

Цього разу Надя зізналася, що їй важко освідчувати в коханні, і взагалі важкого говорити саме слово - "кохаю".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в мережі Instagram.

Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Кохати - страшно. Ми сильно боїмося бути відкинутими. Ми горді. Ми боїмося здатися слабкими. Але все-таки, якщо ми наважуємося зробити крок, якщо переборюємо цей страх - то попереду на нас може чекати справжнє диво.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

І ось він, цей головний момент сміливості. Можна нічого не робити і жити як раніше, адже так дуже комфортно і добре, а можна ризикнути. Я часто соромлюся сказати про свої почуття. Відчуття дуже дивне... соромлюся, думаю, що це не доречно, а ще що покажу свою слабкість. Всередині я відчуваю багато кохання, а ось сказати про нього можу в обличчя напевно тільки в якісь супер емоційні моменти ну або після келишка.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

А хіба сила не в тому, щоб дозволяти собі хоч іноді бути "слабкими"? Хіба сила не в тому, щоб бути щирими і різними, нехай не завжди впевненими в собі? Мені здається бути сміливим - значить бути чесним, перш за все, з самим собою. А якщо хочеться сказати про кохання - наважуйся, спробуй. Тобі точно стане легше. Нехай цей момент настане зараз, сьогодні", — пише Надя Дорофєєва.

Раніше повідомляли, Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив: "Нию, що про*бав".

Як повідомляв Знай.uа, Євробачення-2022: хто представить Італію, Іспанію та Ізраїль на конкурсі і складе конкуренцію Україні.

Знай.uа писав, Володимир Дантес заявив, що в минулому був "нічним метеликом": Надя Дорофєєва нічого про це не знала.