Софія Стужук дала інтерв'ю Раміні Есхакзай. Відео з'явилося на ютуб-каналі "ходять чутки".

Укаїнка Софія Стужук є однією з найбільш полярних Instagram-блогерів, яка показує що материнство не перешкода для гарної, повноцінної і успішної в кар'єрному плані життя. На офіційній Instagram-сторінці дівчини 5,5 мільйона фоловерів, з якими вона ділиться своїм досвідом виховання трьох дітей і кадрами відпочинку.

Софія Стужук, фото з Instagram
Софія Стужук, фото з Instagram

8 лютого на ютуб-каналі "ходять чутки" з'явилося відео інтерв'ю Софії Стужук. При цьому спілкування з блогеркою видалося досить плідною: тільки у версію для ютуб-каналу увійшло дві з половиною години інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте інтернет-користувачі написали безліч критичних коментарів як Софії, так і Раміні. Хтось порахував, що ведучою нецікаво було в спілкуванні зі Стужук, а хтось вважав саму блогершу досить поверхневою і надмірно багатослівною.

"Раміна, не мучте більше Так себе. Беріть інтерв'ю у тих, хто вам дійсно цікавий"; " відчуття, що Раміна в голові вибирає шпалери для спальні 😁 прекрасне інтерв'ю. І найпрекрасніше, що його можна вимкнути і не чути всю цю тупість"; це ж вибух мозку з першої хвилини! Я одружилася, сиськи болить і тд. І це далеко не всі шедеври словесного проносу. Все це зі швидкістю сто слів в хвилину. І такі люди збирають мільйони передплатників????",- повідомляють вони.

Софія Стужук, фото з Instagram
Софія Стужук, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Горбунов не проти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аліна Гросу мрійливо застигла біля дитячої каруселі з конячками.

Також "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова розповіла, як розлучилася з Добриніним в аеропорту.