На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка недавно народила свого третього сина, з’явився новий допис.

На опублікованих знімках вона на відпочинку у Франції разом зі своїм чоловіком, ведучим і продюсером Юрієм Горбуновим. Подружжя святкує річницю одруження.

На опублікованих відеокадрах Осадча з чоловіком милуються краєвидом із Ейфелевою вежею і п’ють шампанське в номері з балконом на Єлисейських полях.

«Наша святкова втеча в Париж, наші 5 років шлюбу будемо пам’ятати такими», - підписала вона ролик.

У коментарях підписники захоплюються відпочинком зірки шоу-бізнесу та свіжістю стосунків після кількох років шлюбу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Гарнюні. Вітаю. Милуюся вашою парою. Ви молодці. Окреме дякую за цей пост, бо мої намагання попасти в Париж знову зірвалися, тому приємно подивитися хоч з посту!», «Вітаю, любі! Бажаю вам таких "по 5" ще як мінімум, 10... в такій же атмосфері», «Миру, добра та злагоди Вашій родині!», «Цінуйте та бережіть один одного!», - пишуть фанати.

«Ви як завжди неперевершені», «Якби лише той Ейфель знав, що світ труди його признав. Стоїть міцна залізна вежа, а на підлозі вся одежа. Бо в свою першу п'ятирічку, Юрко Катрусі гладить щічку. У місті вічного кохання, доводить любу до зітхання», - додають прихильники пари.

Раніше Знай писав, Аліна Гросу показала Каті Осадчій з чого починалася її зоряна кар'єра

Також ми писали, зірка "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук в обіймах чужого чоловіка заявила про кардинальні зміни в житті:"Сказала так".

Нагадаємо, Тіна Кароль відверто зізналася, чому її син не живе в Україні.