Переможець проекту "Голос країни" 19-річний Роман Сасанчин, який нещодавно став батьком, поділився кадрами з хрещення донечки та зізнався, що вона як ніхто стимулює його рухатися вперед.

Після участі у пісенному шоу "Голос" Роман Сасанчин отримав чималу популярність. Тисячі українців з задоволенням стежать за хлопцем в Instagram, де він ділиться різноманітними фото, відео чи цікавими подробицями з життя.

Цього разу Сасанчин вирішив поділитися кадром з хрещення його доньки Елізабет. На знімку Роман ніжно обіймає свою кохану в той момент, коли вона на руках тримає маленьку донечку.

Сім'я Романа Сасанчина, фото: Instagram
Сім'я Романа Сасанчина, фото: Instagram

Роман Сасанчин неодноразово ділився, що був дуже радий появі дитини, до того ж саме вона стимулює його рухатися вперед та не зупинятися ні на хвилину.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хрещення нашої донечки👨‍👩‍👧 Дякуємо Богу, за це! ❤️ Це неймовірне щастя, заради якого хочеться рухатись тільки вперед! 👼", - зазначив Роман Сасанчин.

Користувачі мережі у коментарях одразу ж прийнялися залишати зворушливі слова для родини Романа Сасанчина.

"Дуже красиві🙌❤️❤️", "Здоров'я Вам, щастя та кохання)", "Здоров'я, щастя вашій донечці, Божої опіки❤️", "сіх Благ та Божих рясних Благословінь", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розчулив першою зустріччю своїх батьків з онучкою: "Надзвичайно щасливі". Роман Сасанчин познайомив батьків зі своєю новонародженою донечкою

Раніше Знай писав, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин з дружиною не вберегли маленьку доньку: "Сподіваюся Бог їй допоможе". Температура та біль у горлі, тест показав наявність коронавірусу

Також Знай повідомляв, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин показав потаємні моменти хрещення маленької доньки: від кадрів завмирає серце