Нещодавно переможець проекту "Голос країни" 19-річний Роман Сасанчин став батьком. У співака та його дружини Іванки народилася донька. Після народження крихітки артист вперше познайомив її з дідусем та бабусею.
Роман Сасанчин вразив всіх своїми вокальними даними на шоу "Голос", де отримав прихильність багатьох українців. Тепер він намагається частенько тішити своїх шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 70 тисяч осіб.

Сім'я Романа Сасанчина, фото: Instagram
Сім'я Романа Сасанчина, фото: Instagram

Цього разу Роман Сасанчин поділився милими кадрами своєї доньки та її бабусею та дідусем. На опублікованому кадрі дідусь мило тримав на руках крихітку, а бабуся дивилася на єдину онучку.

Фото зі сторінки Романа Сасанчина
Фото зі сторінки Романа Сасанчина

"Ось і наше перше знайомство дідуся і бабусі з першою внучкою❤️Це був надзвичайно зворушливий та теплий момент☺️❤️ Багато з Вас запитають чому так довго батьки не приїжджали? Я поясню: Діло в тому, що ми з Іванкою та мої батьки переживали і вирішили трохи часу почекати, щоб організм дитини більше адаптувався до життя) Сьогодні вони просто надзвичайно щасливі🥰❤️", - зазначив він.

Нагадаємо, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин зізнався у проблемах з дружиною після пологів: "I найголовніше..."

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше Знай писав, дружині переможця "Голос країни" Романа Сасанчина натякнули, що пора шукати його по клубах: "Не нагулявся"

Також Знай повідомляв, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розчулив знімком з новонародженою донькою і дружиною: "Щастю немає меж"