Аліна Гросу показала кадри з першого знайомства з Полянським, які пізніше переростуть у справжнє кохання.

Українська співачка Аліна Гросу показала для своїх шанувальників в Instagram, як познайомилася з коханим Романом Полянським. Як виявилося, вже минуло три роки, з дня їх знайомства. Воно відбувалося на зйомках фільму "Дико любила Вову".

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Аліна пише: "3 роки зі зйомок Дико Любила Вову. І 3 роки з того самого дня нашого знайомства. 1095 найдивніших і захоплюючих днів у моєму житті. І мільйони шалено душевних і дорогих серцю моментів", - зізналася красуня.

Випалені серця. Аліна Гросу. Фото: Instagram
Випалені серця. Аліна Гросу. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У кадрі Аліна і Роман показують долоні, на яких випалені серця. Пара показує як притуляються один до одного руками. А після того, як оператор сказав вже не позувати, парочка розслабилася. І перестали дивитися один на одного.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

Однак у погляді вже тоді відчувалася пристрасть і захоплення. Це відзначили шанувальники.

"Будьте щасливі, дорогі!", "Бережіть любов вітаю!", "Дуже красива пара", "що вона хотіла показати, ще з тих кліпів було видно що Ви ідеальна пара", "нехай стільки ж прекрасних моментів буде у Вашому житті", "ви такі класні", " вітаю! Це звичайно мало, але і звичайно багато, щоб зрозуміти взаємність почуттів між Вами. Бережіть один одного цінуйте один одного, дорожите один одним", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу згадала про давні зради, прийшов час про все розповісти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу мрійливо застигла біля дитячої каруселі з конячками, але покататися не наважилася.

Також "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу натягнула корсет не за розміром і вразила пишними формами.