Відома українська співачка Джамала розповіла своїм фанатам про кілька дат, які не можна пропустити найближчим часом.
Джамала має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Цього разу Джамала поділилася новими кадрами, де позувала у яскравій сукні з паєтками. Артистці заплели кілька кісок та зробили яскравий макіяж з акцентом на очі. До того ж Джамала назвала кілька дат, які точно не можна пропустити її фанатам.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

"11.02 — особлива прем‘єра триб‘юту пісні Кузьми "Хай буде так, як хочеш ти". Абсолютно справжня та надкрута історія, як і її автор. 12.02 — Нацвідбір Євробачення! Точно знаю, що нудьгувати нам не доведеться, тож побачимось в ефірі. 14.02 — Львів! Буде концерт про кохання для коханих ❤️", - розповіла вона.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

До того ж 25 лютого відбудеться прем’єра танцювальної версії однієї з улюблених торішніх пісень Джамали. Березень буде для співачки не менш плідним, адже вона випустить пісню тюркською мовою. А 8 березня на її фанатів чекає масштабний концерт у Києві.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще