Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно відсвяткувала свій 35-й День народження, вирушила у подорож на сімейний відпочинок. Новий пост опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям спостерігають 400 тисяч осіб.

«Ми відправляємося у довгоочікувану подорож. І ви здогадуєтеся, куди», - похвалилася виконавиця, публікуючи фотографію з аеропорту.

На знімку вона позує поруч зі своїми чоловіком і синами. У родини досить об’ємний багаж – аж чотири великих валізи і наплічники.

Сама співачка вдягнена у лимонно-жовте худі та оливкового кольору штани. Свій образ вона доповнила білим взуттям на модній грубій підошві, та білою сумочкою.

Скрін, Instagram Федишин
Скрін, Instagram Федишин

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Молодці! Мальдіви давно чекають Федишин і ії хлопців. Гарного відпочинку», «Я бачила фото, яка там краса, який там пейзаж, я хочу там фотку и сторіс про нас. Мальдіви», «Щасливої дороги і гарного відпочинку! На Мальдіви!!», «Ну звичайно ж, на Мальдіви», - здогадалися прихильники виконавиці у коментарях.

Пізніше вона повідомила, що щасливо дісталася до місця призначення.

Скрін, Instagram Федишин
Скрін, Instagram Федишин

«Щасливо приземлилися. 8 годин у польоті пройшли непомітно. Ще одна пересадка, катер, і ми на місці», - написала вона, додавши фото з борту літака.

Нагадаємо, що Ірина Федишин після свого дня народження "віддалася" просто у Карпатах: "Я твоя".

Раніше повідомлялося, що Ірина Федишин втерла ніс Олі Поляковій, показавши неймовірно довгі ноги: коротенька сукня не приховала нічого

Також, Ірина Федишин влаштувала Відверті ніжності зі своїм чоловіком - прикрилася лише долонею.