Шоу "Хата на Тата", в якому чоловіки виконують за своїми дружинами їхні обов'язки по дому, популярне серед українських телеглядачів вже не перший сезон. Смішні та незручні ситуації, в які час від часу потрапляють герої проекту, стають джерелом жартів і мемів у соцмережах.

Так сталося і цього разу – татусь, який став героєм нового епізоду шоу, потішив нестандартним мисленням і схильністю до самокритики. Новий пост був опублікований на офіційному акаунті програми в соціальній мережі Instagram, де регулярно викладають різні смішні фрагменти з випусків.

Цього разу горе-татусь, якому дружина доручила нагодувати дітей домашньою випічкою, став винахідником нової оригінальної страви.

«Я придумав новий вид смаколиків – «кексасани». Це круасан і кекс разом», - ділиться чоловік.

Скрін, Instagram "Хата на тата"
Скрін, Instagram "Хата на тата"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Аж захотілось чогось солоденького... ммм... А як ви експериментуєте на кухні?", - коментують це автори допису.

Крім того, йому довелося обличчям до обличчя зустрітися із чималим павуком. Ця зустріч неабияк вразила героя проекту.

Скрін, Instagram "Хата на тата"
Скрін, Instagram "Хата на тата"

«Диви, який сидить. Бугай такий здоровенний, як я», - коментує чоловік побачене.

Раніше повідомляли, татко-веселун "плюнув" на всю сім'ю і домівку, поки не приїхали "Хата на тата": Андрійко в 36 любить солодке і мріє про собаку.

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Сокіабле", туса з пацанами і ображена дружина: ледача зірка 2000-х вирішив "відмазатися" від дітей вечіркою з героями "Хата на тата". Микола Ісаєнко - зірка українського шоу-бізнесу 2000-х років. Чоловік дуже пишається тим, що він на короткій нозі з Петром Чорним, Іво Бобулом і навіть самим Павлом Зібровим.

Знай.uа писав, донька Олександра Педана закотила татові істерику через "нічого надіти", і це при повному гардеробі: "19 прикольних і 5 домашніх".