Меган Фокс виглядала неймовірно в своїх останніх зухвалих знімках, коли вона влаштувала бурю, демонструючи свою величезну обручку від Machine Gun Kelly.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «Daily Star»

Меган Фокс викликала фурор, продемонструвавши свою неймовірну фігуру в міні-сукні з глибоким вирізом.

35-річна зірка виглядала сенсаційно в повністю чорній сукні з глибоким вирізом, яка демонструвала її неймовірні вигини і відрізнялася прозорими панелями на її тулуб.

Меган Фокс
Меган Фокс

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Актриса продемонструвала свої нескінченні ноги в парі прозорих чорних колготок і одягла туфлі на підборах з чорними і золотими ремінцями.

Меган, яка була присутня на VIP - шоу Jimmy Choo x Mugler в Лос-Анджелесі, виглядала гламурно з повним макіяжем, включаючи рожеву помаду і димчасті очі.

Вона поклала свої довгі темні локони хвилями і продемонструвала свій великий камінь для заручин, а також ще одну золоту каблучку.

Меган Фокс
Меган Фокс

Мама трьох дітей побралася з кулеметником Келлі в січні цього року в Пуерто-Ріко.

Пара вперше почала зустрічатися в травні 2020 року, перш ніж репер встав на одне коліно.

Келлі, справжнє ім'я якого Колсон Бейкер, зізнався, що він розробив каблучку для Меган, щоб «нашкодити» їй, якщо вона коли-небудь її зніме.

Меган Фокс
Меган Фокс

Каблучка прикрашена приголомшливим смарагдом і діамантом, який діє як терновий вінець, якщо Меган спробує її зняти.

В інтерв'ю Vogue він сказав: "Ідея полягає в тому, що каблучку можна розібрати, щоб вийшло дві каблучки".

Нагадаємо, що Меган Фокс перетворилася на копію Кім Кардашьян.