Зірка "Друзів" Дженніфер Еністон продемонструвала своє відточене в тренажерному залі тіло в мікроскопічному бікіні, яке вимагало уваги, коли вона зробила перерву в зйомках "Загадкового вбивства 2" на Гаваях.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Еністон роздяглася до крихітного бікіні, демонструючи своє неймовірне тіло в дуже хисткому костюмі з двох частин.

52-річну дівчину помітили, коли вона ловила промені сонця, коли взяла заслужену перерву в зйомках фільму «Загадкове вбивство 2» в тропічній гавайській обстановці.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виглядаючи кидаючою виклик віку, зірка телевізійного ситкому одягла карколомний топ бікіні в стилі бандо, через який її декольте повністю вибухнуло.

Зірка "Друзів", яка часто ділиться своїми тренуваннями з шанувальниками в Instagram, виглядала так, ніби вона ходить в спортзал, а її пульсуючий прес домінує над видом.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Вибравши нескоординований купальний костюм, актриса виглядала приголомшливо, коли вона зібрала свої криваво-помаранчеві трусики високо на стегнах, демонструючи свою струнку фігуру.

Готуючись до пляжу, Джен одягла бежевий м'який капелюх від сонця і прохолодні круглі сонцезахисні окуляри, щоб завершити свій літній образ.

Тим часом, буквально вчора голлівудська зірка привела фанатів в ступор, коли вона мило поділилася в соціальних мережах.

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер
Дженніфер Еністон і Адам Сендлер

Притиснувшись поруч з актором і гумористом Адамом Сендлером, вона з гордістю оголосила своїм захопленим шанувальникам, що знову старанно працює.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон топлес змусили серце битися частіше.