Російська співачка українського походження Наташа Корольова і її чоловік, колишній стриптизер Тарзан (Сергій Глушко) не в захваті від дівчини, з якою зустрічається їх син. Про це пише телеграм-канал «Зірки шоу-бізнесу».

Як повідомляється, Наташа і Сергій не схвалюють вибір свого сина. При будь-якому зручному випадку вони не упускають можливості підкреслити, що нинішня дівчина їхнього синочка, Мелісса, не гідна зоряного сина.

Роки йдуть, і Сергій Глушко розпрощався з кар'єрою стриптизера, змінивши пілон і плавки в стразах на кисті і фарби. Він всерйоз захопився живописом, і пише в основному портрети своїх близьких. Найбільше робіт присвячені його дружині, Наташі Корольовій.

Крім того, він малював і тещу, і Сина, але обійшов увагою потенційну невістку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На виставці батьківських робіт сам Архип був без пари.

Журналісти з цікавістю запитали, чому ж ні на одній картині не виявилося меліси.

"А чому я повинен її малювати? Це його чергова дівчина. У Архипа немає на неї ніяких планів. Не перша і не остання", - не стримався у відповідь Сергій Глушко.

Наташа Корольова з мамою Людмилою, скріншот: Instagram
Наташа Корольова з мамою Людмилою, скріншот: Instagram

"Все порішали самі за сина, молодці", "Грубо так...", "Ось коли Архип сам запрацює, буде дівчаток гуляти...", "Проблема вирішиться сама і дуже швидко, потрібно, щоб Архип став жити окремо і самому почати заробляти, ось тоді і почуття дівчинки перевірить, він їй потрібен або піар за Мамин рахунок, по-іншому не вийде, і він подорослішає, чи підуть на цей крок його батьки?", - впевнені читачі сторінки.

"Яблуко від яблуні далеко не впало! Тарзан давно то зі стриптизом зав'язав!!!????? І ще чогось від сина хочуть! Хоча я не проти професії, кожна людина сама свій вибір робить», - вважають коментатори.

Нагадаємо, раніше "відчепися": Наташа Корольова запалила з Миколою Басковим, поки він співав.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Наташа Корольова після зрад Тарзана засвітилася з його молодою копією.

Також " Знай.ІА " писав, що Тарзан став "чоловіком на годину" для знаменитої блондинки