Вже не за горами головне свято закоханих - День святого Валентина. Це день, коли потрібно дивувати свою половинку романтикою, тому музикант Сергій Бабкін не став винятком. Хоча напередодні свята він працюватиме, 14 лютого він повністю присвятить своїй коханій дружині Сніжані.

Про це Сергій Бабкін розповів на знімальному майданчику проекту "Ігри талантів", яке стартує в ефірі каналу "Україна" вже 26 лютого.

Сергій Бабкін, фото телеканал "Україна"
Сергій Бабкін, фото телеканал "Україна"

У новому шоу "Ігри талантів" Сергій Бабкін буде відгадувати приховані таланти учасників і допомагати своїй партнерці по грі заробляти гроші на виконання її мрії. Але, напередодні найромантичнішого свята року артист вирішив розповісти, як проведе його з коханою дружиною Сніжаною. Виявилося, що в цьому році День святого Валентина подружжя проведуть по-справжньому особливо.

"Так випало, що у групи "5'nizza" 13 лютого буде концерт в Лондоні, а після нього ми ще залишаємося на 2 дні. Тобто, 14 і 15 числа ще будемо там. Тому День закоханих святкуватимемо в Лондоні. Я думаю, це буде просто казково. У нас такого свята ще не було", - зазначив зірковий гравець нового шоу "Ігри талантів" Сергій Бабкін в інтерв'ю каналу "Україна".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Сергій Бабкін, фото телеканал "Україна"
Сергій Бабкін, фото телеканал "Україна"

Варто відзначити, що ведучим шоу "Ігри талантів" став Дзідзьо. Згідно з правилами проекту, в кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагати яким будуть українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень.

Нагадавши, для Сергія місце залишилося? Сніжана Бабкіна розпласталася на ліжку в очікуванні любові. Дружина відомого музиканта зробила фотосесію в дуже спокусливому і гарячому образі

Раніше Знай писав, Лілія Ребрик підготувала секретну зброю, щоб "повалити" Сергія Бабкіна на "Іграх талантів": "включається розум"

Також Знай повідомляв, Сергій Бабкін так занурився в крижану ополонку на Водохреща, що волосся стало дибки не тільки на голові: перший "морж" на селі