Відомий український актор та зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк поділився знімком зі стальним біцепсам та розповів про свої тренування.
Тарас Цимбалюк має чимало шанувальників, саме тому він часто ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 110 тисяч осіб.
Тарас Цимбалюк зізнався, що любить займатися спортом, однак регулярно робити це не завжди вдається. Адже, коли він на зйомках, то зайнятий буквально весь день, і просто немає часу на заняття спортом.

Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка
Фото зі сторінки Тараса Цимбалюка

"Зараз, коли в мене знімальних днів на місяць до десяти, є час і концентрація на заняттях з залізом! До поїздки в Африці тримав дієту і займався 4-5 разів на тиждень - це для мене найкомфортніший режим : я себе чудово почуваю і є результат. Скажу чесно, я проти занять спортом 6-7 разів на тиждень. Організм відчутно зношується. Особливо серцево-судинна система. Ще, я не раз згадував, що я ПРОТИ великої ваги. Переконався і довів власним прикладом, техніка - головна складова бодибілдінгу!", - зазначив він.

Тарас Цимбалюк розповів, які вправи виконує, аби тримати своє тіло у формі:

1 день - ноги/плечі (прес, 2 вправи на ноги, 4 на плечі), 2 день - груди/тріцепс (прес, 4 вправи на груди, 1-2 на тріцепс), 3 день - спина/біцепс (прес, 3-4 вправи на спину, 2 вправи на біцепс).