Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Аліна Коваленко опублікувала кілька фото зі зйомок з актором Тарасом Цимбалюком.

Аліна Коваленко має чимало шанувальників, а після зйомок у "Кріпосній" вона отримала ще більшу популярність. Саме тому зірка намагається частенько тішити фанатів новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 150 тисяч осіб.

Цього разу Коваленко опублікувала кілька кадрів зі зйомок та зізналася, що вже цього тижня українці побачать завершення 3 сезону серіалу "Кріпосна".

Фото зі сторінки Аліни Коваленко
Фото зі сторінки Аліни Коваленко

На одному з опублікованих фото Аліна Коваленко позує в образі Ольги з "Кріпосної" разом з актором Тарасом Цимбалюком. Акторка ніжно обійняла свого колегу по серіалу та задумливо дивиться у камеру.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Вже цього тижня - завершальні серії 3го сезону. Дякуємо, що були з нами протягом цієї подорожі! Читаючи вперше сценарій, ми були здивовані і захоплені. Тепер ваша черга - діліться враженнями, як вам лінія Назара і Ольги? 😘", - зазначила вона.

Фото зі сторінки Аліни Коваленко
Фото зі сторінки Аліни Коваленко

Користувачі мережі у коментарях прийнялися залишати свої враження від побаченого. Деякі з них відзначили розкішну акторську гру зірок.

"Як шкода що останні серії, це так чудово, акторська гра, і сюжет.. спасибі!!", "Ви неймовірні ❤️ вам так іде ця роль🔥", "Ви такі класні !! 😍👏", "Ідеальні😍", “Шикарна Ольга! Улюблені герої серіалу! Ольга просто красуня, така характерна героїня! Грають обидва чудово! Ваша лінія випередила головних героїв","Заздримо Назару! Його полюбила така неймовірна дівчина 💖🌹🥰", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк розкрив таємниці нового сезону "Кріпосної": Сумська, горілка і бабуся

Також Знай писав, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" похвалився молодою дружиною - у фанаток немає шансів: "Як важливо знайти своїх"

Раніше Знай повідмляв, одружений із клоном Тіни Кароль, але залицяється до іншої? Денисенко з "Кріпосної" змусила Цимбалюка червоніти