П'ятий день Олімпіади відзначився для українських спортсменів хорошим результатом саночників.

У НОК України в Facebook, повідомили, що спортсмени побили особистий рекорд. На Олімпійських іграх за підсумками фінальних заїздів двійок у санному спорті, українці Ігор Стахів та Андрій Лисецький увійшли до найкращих 15.

Один зі спортсменів повідомив, що це їхній особистий рекорд. Попри, те що наші хлопці вже мали досвід виступу на масштабних спортивних форумах - у 2016 році вони стали 7-ми на Юнацьких Олімпійських іграх, результат на дорослих Іграх є значним здобутком вважають вони.

"Це зовсім інші відчуття та емоції. Це зовсім інший рівень, адже тут у Пекіні зібралися найкращі саночники світу і це круто, що ми серед них. Ми задоволені результатом. Наша головна мета була впоратися з емоціями та проїхати два чисті заїзди. Що ми і зробили, навіть більше зуміли виїхати з однієї хвилини у першому спуску, чого не вдавалося на тренуваннях. Тобто – це наш особистий рекорд", - прокоментував виступ Ігор Стахів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Зі збірною Росії знову скандал. Фігуристка Каміла Валієва звинувачується у порушенні антидопінгових правил. В ЗМІ повідомили, що за це збірну можуть позбавити золотих медалей. Однак, видання Inside Тhe Games зазначає, що 15-річна фігуристка через юний вік є "захищеною персоною" і до неї застосують пом’якшені санкції. Звісно, якщо доведуть провину.

Нагадаємо, раніше Україна досі не має медалей, проте є певні успіхи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна вперше за 20 років показала найкращий результат.

Також "Знай.ua" писав, що 27-річний сноубордист переміг рак і виграв Олімпіаду-2022.