Відомий турецький актор Бурак Озчівіт, показався розкуйовдженим перед своїми фанатами.

Нові фото Бурак розмістив на своїй Instagram-сторінці.Він позує на балконі, з трохи засмученим виглядом. Актор знаходиться у напівлежачому положенні. Рукою підпирає голову. Здається, що Бурак лише нещодавно прокинувся.

Відомо, що актор зіграв в таких серіалах, як "Величне століття", "Сліпа любов" та інших пам'ятних фільмах та мелодрамах. На його особистій сторінці в Instagram підписані понад 20 мільйонів осіб.

Зірка зовсім недавно став фігурантом скандального судового процесу, за підсумками якого йому може загрожувати тюремний термін до чотирьох років позбавлення волі. Його звинувачують у неповажному ставленні до колег.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Колеги зірки стверджують, що під час зйомок "Заснування: Осман" Бурак поводився агресивно, погрожував їм і принижував. Найближчим часом відбудеться суд і якщо провину доведуть, йому загрожує термін від трьох місяців до чотирьох років ув'язнення.

Проте, актор не сумує і продовжує свою творчу діяльність. Він запевняє, що добре спілкувався зі своїми колегами. А поскаржилися на нього недоброзичливці.

Під постом зібралося багато прихильників Озчівіта, та написали безліч коментарів.

Серед них, і "Красунчик", "Дуже гарний", "Бурак Бей в солнечном сиянии".

Нагадаємо, раніше зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт повернеться на екрани в ролі відчайдушного головоріза.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт може потрапити до в'язниці на 4 роки

Також "Знай.ua" писав, що кулінар "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом молочного десерту