Популярний український журналіст, телеведучий і зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вже не уявляє свого життя без подорожей. З кожним разом його експедиція стає ще більш небезпечною і екстремальною.
На своїй сторінці в Instagram Дмитро Комаров зізнався, що після експедиції в небезпечний Пакистан йому захотілося підняти "градус адреналіну". Навіть його дружина Олександра Кучеренко задавалася питанням, куди ж йому поїхати, щоб подорож не була нудною.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"Коли підвищуєш "градус адреналіну" в експедиціях, того самого адреналіну стає вже недостатньо. Людині властиво спиратися на минулий досвід і пережиті емоції. Хочеться вже більшого. Хочеться, щоб було цікавіше, азартніше і екстремальніше, ніж минулого разу. Хочеться чогось такого, що ти ще ніколи не відчував. З Колумбією я не помилився", - зазначив Комаров.

Дмитро Комаров разом зі своєю командою провів експедицію в Колумбії і вже готує цікаві випуски для українців. Телеведучий зізнався, хоча знімає програму "Світ навиворіт" вже 12 років, в цій експедиції відчуття були настільки сильні, що ніби він вперше кудись поїхав.

"Я вже чекаю, коли ми зробимо, а ви подивитеся цей випуск. І неодмінно скажете, що ми божевільні🙂 а я погоджуся. Це буде відмінний комплімент. Якщо сюжети вас дивують і вражають - значить, ми їздили не дарма. Наша команда старалася. Одне з найнебезпечніших місць у світі знято👌", — підсумував він.

Нагадавши, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться зі справжніми мисливцями за головами: хотів цього більше 10 років. Телеведучий показав, на що йому довелося піти заради нових зйомок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Знай писав, Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "в найнебезпечнішому місті світу розбереться з кокаїновою мафією:" із задоволенням...". Дмитро Комаров поділився дивовижним кадром з Колумбії.

Також Знай повідомляв, дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко стала юною красунею з напівголими ніжками: "повний відстій"