Олексій Суханов є ведучим популярного ток-шоу "Говорить Україна", яке виходить по буднях на телеканалі "Україна". Зовсім недавно він отримав українське громадянство, і тепер вперше відправився в закордонну поїздку з новими документами. Про це розповіли в прес-службі телеканалу.

Як повідомляється, Олексій Суханов встиг отримати новий закордонний паспорт у статусі громадянина України. Перша країна, в яку відправився в оновленому статусі ведучий каналу "Україна" в новому статусі, - це Латвія. У нього є власне житло в Юрмалі, і він там іноді зупиняється.

Знімками зі своєї поїздки ведучий поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ніколи не відмовляй собі в головному, бути поруч з красою», - підписав під фото Суханов.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники навперебій коментують фото ведучого.

"Українець, яким варто пишатися", "хорошої подорожі", - пишуть вони.

Раніше Олексій зазначав, що Юрмала для нього є знаковим місцем сили. В даний час він має намір придбати ще нерухомість - в Києві.

Нагадавши, ведучий" говорить Україна "Олексій Суханов згадав дивну історію з дитинства: "зникло по-англійськи"

Як повідомляв Знай.uа, "вагітна" Оля Полякова влаштувала скандал близьким людям, не встаючи з ліжка: "Ви там довбанулися?"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула відповів, Чи стане ведучим Євробачення ще раз-українці засумували: "аби не той Остапчук"