Вже незабаром, 26 лютого, о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра масштабного шоу «Ігри талантів». У ньому пересічні українці позмагаються за головний приз у 150 тисяч гривень.

Співачка Анастасія Приходько, яка виконала роль помічниці гравця, після шоу поділилася, чи полюбляє святкувати День закоханих, і пригадала найкращий подарунок, який отримувала цього дня.

Як зазначається, у новому розважальному шоу «Ігри талантів» на телеканалі «Україна» Анастасія Приходько з’явиться, щоб допомогти учасниці розгадати приховані таланти незнайомців. Таким чином вони можуть виграти гроші на здійснення великої мрії.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Напередодні найбільш романтичного свята співачка розповіла, як у її родині відзначають День святого Валентина, і що для неї змінилося цього року.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

«Обов’язково купимо коньяк (сміється), накриємо стіл і будемо вдома у тісному колі. Святкувати до ресторану не підемо у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, адже жарти жартами, а вдома у нас маленькі діти», – поділилася виконавиця Анастасія Приходько.

Зірка пригадала, що найкращий подарунок у цей день отримала від чоловіка, Олександра. Він орендував великий заміський комплекс, і там вони разом провели незабутні вихідні. Те свято запам’яталося співачці назавжди.

Настя Приходько, фото з Instagram
Настя Приходько, фото з Instagram

У свою чергу вона також не проти побалувати коханого.

«Ми з чоловіком одне одному передарували все, що тільки можливо, тож щороку це робити все складніше. Але я обов’язково щось вигадаю. Як на мене, подарунок не обов’язково має бути дорогим, головне – його доречність. Можливо, знайду якийсь одяг, а може, оберу щось з електроніки», – говорить Анастасія Приходько на знімальному майданчику шоу «Ігри талантів».

Нагадаємо, що "Ігри талантів": Тіна Кароль і Юлія Саніна поміняються найголовнішим прямо на сцені

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула зізнався, чим обернулося для нього прощання з "Вар'ятами"

Також, Анастасія Приходько наїхала на нардепів ВРУ, які йдуть на "канікули" разом з дітьми