Перша леді України, Олена Зеленська вирішила розповісти свою особисту історію про здорове харчування. Як вона сама до цього прийшла.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона розповідає про свої досягнення для країни.

Цього разу вона поділилася особистою історією. Олена Зеленська постійно говорить і пише про те, що правильно харчуватися необхідно кожному, але, при цьому сама до цього прийшла не відразу.

"Розповідаю. Як і більшість з нас, прийшло в здорове харчування не відразу (про що зараз шкодую). Після народження дочки я, як і багато жінок, виявилася дещо важче і ширше, ніж раніше. 🙂 Вирішила, що регулярні заняття спортом швидко виправлять ситуацію, і я знову буду дивитися в дзеркало із задоволенням. Не змінювала раціон, їла все, що хотілося. Пройшов рік ... вправи набридли, мотивація зникла, кілограми – ні" - почала свою розповідь перша леді.

Популярні новини зараз
Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Після цього Олена Зеленська звернулася до консультанта по схудненню, який прописав їй жорстку дієту, мінімальні порції, і розпланував раціон на весь тиждень. Всього три місяці роботи над собою, і жінка знову була задоволена собою-мінус 10 на вагах.

За цей час вона навчилася пити по півтора літра води кожен день, і ця звичка збереглося донині.

Але, на цьому історія не закінчилася. Разом із зайвими кілограмами пішла і енергія, тонус, а також гормональний баланс.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Нарешті я усвідомила, що в житті все повинно бути збалансовано. Повинен бути спорт (Фізкультура, те, що подобається, що не набридає, дає енергію і заряджає). Має бути раціональне харчування-без винятку будь-яких продуктів назавжди, повноцінне, розумне. Мені пощастило з чоловіком-він мене підтримує. Тому я привчаю його до здорового харчування, а він мене – до фізкультури. Багато років він мене м'яко підштовхував, я пручалася, знаходила відмовки, але нарешті здалася. І вже більше 10 років я його правильно годую, а він допомагає мені не зупинятися з тренуваннями" - продовжила перша леді.

Нагадаємо, що Олена Зеленська показала, як приймала першу леді Туреччини Еміне Ердоган

Раніше повідомлялося, що ЕОлена Зеленська зруйнувала міфи про нове шкільне харчування: чи заборонили хліб і цукор

Також, Олена Зеленська після дня народження президента опинилася за тисячі кілометрів від України