Відома українська співачка MamaRika активно веде свою сторінку в соціальній мережі instagram і частенько ділиться з шанувальниками не тільки новими знімками і відео, але і подробицями з особистого життя. Так, цього разу зірка розповіла про сварки з чоловіком.

MamaRika зізналася, що, як і в будь-якій іншій родині, у них з чоловіком іноді трапляються сварки і доходить навіть до того, що по будинку "літають" стільці. Втім, зірка вважає, що це нормально і іноді такі струси корисні, щоб викинути негативну енергію. У той же час вона зазначає, що в сварках важливо не переходити межу, адже на емоціях можна наговорити багато зайвого.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

"У нас так норм іноді літають по будинку стільці. Іноді такі струси навіть корисні, але головне не перетискати, так як можна наговорити з дурі всякого, і потім важко відпускати цей осад", - написала виконавиця.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

MamaRika підкреслила, що невеликі сварки з чоловіком не шкодять шлюбу, але головне, щоб все не виходило з-під контролю.

"Тому трошки "поганяти кров" це дуже навіть гуд, але без фанатизму", - зазначила вона.

Раніше Знай писав, Олена Кравець з "Квартал 95" знову взялася за ножиці і без жалю обрізала волосся:"сміливо".

Також ми писали, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" захотіла позбутися найріднішого:"повертаються в моє життя".

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" в найнебезпечнішому місті світу розбереться з кокаїновою мафією: "Із задоволенням...". Телеведучий поділився дивовижним кадром з Колумбії.