Олексій Панін, російський актор, який перебрався жити в Іспанію і страждає перманентним алкоголізмом, зізнався, що таємно став батьком четвертої дитини.

Олексій Панін дізнався про таємну четверту доньку зовсім недавно. Про це актор розповів в ефірі одного шоу.

Тепер Олексій Панін живе в Іспанії і виховує свою дочку, 14-річну дівчинку Аню. Відомо, що крім цієї дочки у нього ще є дві, приблизно одного віку.

Олексій Панін. Фото: Youtube
Олексій Панін. Фото: Youtube

Актор не приховував про своє бурхливе особисте життя, і дивує, що дітей всього чотири, а не більше. Варто сказати, що дочки, які від інших жінок, народилися в один час. А з жінками у актора був короткочасний роман.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Машу 19 квітня 2011 року народила гінеколог Тетяна Савіна, а Софія з'явилася на світ 21 квітня у Ольги Маруженко", - повідомляється в росЗМІ.

Про таємну четверту доньку Панін дізнався від знайомих. Її мама вирішила не афішувати, що у дівчинки такий знаменитий батько.

Олексій Панін. Фото: Instagram
Олексій Панін. Фото: Instagram

Своєю чергою Панін не втручається у виховання дитини, адже там є чоловік і дівчинка росте в повноцінній родині.

Не так давно Панін ділився своїми міркуваннями про те, куди йому прилаштувати свою дочку. Актор заявив, що бачить в ній талановиту актрису.

Однак у зірки немає грошей, і він шукає спонсорів, щоб оплатити навчання дівчинки.

Нагадаємо, раніше донька онкохворої Заворотнюк натягнула котика на груди і захотіла в Карпати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Татусевих доньок" Дар'я Мельникова святкує ювілей

Також "Знай.ua" писав, що онук Пугачової Микита Пресняков розлютився на росіян через звичайні двері