Онук Пугачової Микита Пресняков, після канікул в Америці, приїхав оскаженілий на росіян.

Микита Пресняков, старший онук Алли Пугачової розповів головну відмінність між росіянами і американцями. Він гостював у мами в Каліфорнії, і по приїзду в рідні пенати, став помічати відмінності. Він обурився, помітивши закономірність. Так, на особистій сторінці в Instagram юнак розповів, що не так давно зіткнувся з ситуацією, що доводить повну невдячність росіян.

Микита Пресняков. Фото: Instagram
Микита Пресняков. Фото: Instagram

При чому Микита супроводжував свій спіч лайливою промовою. Однак це не заважало йому висловити свою думку.

В Америці юнак звик, що люди більш ввічливі і вдячні один одному. Відкриваючи перед місцевими жителями двері в Росії, він зіткнувся з тим, що подяки не почув. Подібне байдужість буквально добило його.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Яка найбільша різниця між Росією і Америкою? У Росії в більшості випадків, коли ти людям двері дотримуєш — ніхто спасибі тобі не говорить. Так бісить!"- виголосив Пресняков.

Микита Пресняков. Фото: Instagram
Микита Пресняков. Фото: Instagram

Як відомо, Микита живе і працює в Росії, проте час від часу приїжджає до мами відпочити від суєти.

Він відпочиває, катаючись на скейті і розвиваючи свій талант до музики і співу. Однак, хлопець не поспішає на велику сцену, чи то боячись перетворитися на подобу батьків, чи то боячись не виправдати очікування шанувальників.

Нагадаємо, раніше солістка "вінтажу" Анна Плетньова про любов до зятя Пугачової, знущання над дітьми.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олексій Панін викликав на бій онука Алли Пугачової

Також "Знай.uа" писав, що Максим Галкін викликав істерику у колеги дивною заявою