Відома виконавиця Віра Брежнєва прокоментувала виступ дочки Костянтина Меладзе, Лії на "Голосі країни-12". Вона заявила, що пишаються нею з чоловіком і будуть вболівати за неї. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Віра Брежнєва поділилася новою публікацією в якій прикріпила посилання на відео виступу Лії Меладзе на "сліпих прослуховуваннях", де вона заспівала пісню "Hallelujah".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Пишаємося нашою дівчинкою" - лаконічно підписала публікацію виконавиця.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що відносини між Вірою Брежнєвою і дочкою Меладзе злегка натягнуті. Так, у програмі "Світське життя" Лія заявила, що не спілкується зі своєю мачухою. Вона зазначила, що між ними не було ніяких конфліктів, вони просто не розмовляють. Дівчина зазначила, що з батьком Костянтином Меладзе вона навпаки, спілкується дуже часто, зокрема переписується в соцмережах, а також іноді бачиться з ним, коли він приїжджає до Києва.

Також Лія Меладзе зізналася, що сама попросила не приїжджати на її виступ на шоу "Голос країни-12", оскільки хотіла сама завоювати симпатію глядачів і журі.

Раніше Знай писав, Костянтин Меладзе в 40-річчя Віри Брежнєвої згадав найяскравіші моменти кар'єри коханої: "Продовжуй сяяти". Як розвивалася кар'єра співачки від групи ВІА Гра до сольного проєкту і власного бренду.

Також ми писали, Віра Брежнєва показала свій соковитий гарбузик до 40-річчя і навіть Меладзе її не зупинить.

Нагадаємо, дочка Кості Меладзе після "Голос країни" зізналася, що ніяк не відноситься до Віри Брежнєвої.