На зимовій Олімпіаді-2022 в Пекіні сталася неймовірна розв'язка в класичній гонці з роздільного старту на 10 кілометрів у жінок. Про це повідомляє Інформаційний портал apostrophe.

Так, подолати 10 кілометрів і прийти першою до фінішу змогла спортсменка норвезької збірної Тереза Йохауг. Для неї ця перемога принесла вже другу золоту медаль у столиці Китаю. Фінка Кертту Нісканен поступилася їй всього на 0,4 секунди і прибула на фініш другий.

Лижні гонки. Фото: скріншот youtube
Лижні гонки. Фото: скріншот youtube

"Бронзу" забрала також фінська лижниця Суомі Кріста Пярмякоскі. Але варто відзначити, що її результат могла перевершити Наталія непряма з команди олімпійського комітету Росії (ОКР). Втім, спортсменці не вистачило 0,1 секунди.

Спортсменка розплакалася через поразку. Фото: скріншот відео
Спортсменка розплакалася через поразку. Фото: скріншот відео

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Представниця ОКР дуже засмутилася через те, що так склалася ситуація, адже вона була за крок від третього місця. Після фінішу спортсменка розплакалася через втрачену "бронзу".

На відео лижниця, не соромлячись сліз, розплакалася на камеру. Незабаром заспокоїти спортсменку підійшла колега.

"У мене самої комок в горлі від цього всього", - прокоментувала поразку колеги інша спортсменка.

Раніше Знай писав, українська збірна не вийде в командному турнірі з лижної акробатики на Олімпіаді-2022: названа причина. Крім України на Оліппіаді-2022 не виступить і збірна Казахстану. Всього в старт-листі на командний турнір тільки шість команд.

Також ми писали, українські саночники потрапили в топ і поставили рекорд, поки з РФ чергові скандали — підсумки 5 дня Олімпіади-2022 в Пекіні.

Нагадаємо, російська фігуристка осоромилася на Олімпіаді-2022 в Пекіні: "Ніх*ра не зрозуміла". Переможниця Олімпіади в парному катанні відповіла на запитання журналістів.