Вокальна електростанція Бейонсе вирушила в Instagram, щоб продемонструвати свою нову колекцію одягу, демонструючи абсолютно нову зачіску в обтягуючому яскраво-червоному платті.

Відповідний пост Бейонсе розмістила в своєму акаунті в Instgram.

Бейонсе з гордістю продемонструвала свою приголомшливу фігуру і приголомшливий новий образ, позуючи в рожево-помаранчевому обтягуючому сітчастому комбінезоні для просування майбутньої колекції свого бренду до Дня святого Валентина.

Офіційний акаунт Ivy Park в Instagram завантажив рекламну кампанію і отримав великий відгук від обожнюють фанатів Бея.

Популярні новини зараз
Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Вони підписали пост: "Bey Mine" і пояснили, що колекція була створена у співпраці зі спортивним брендом Adidas.

Королева Бей прийняла абсолютно новий образ для рекламної фотосесії: вона знялася в короткому бобі медового кольору до підборіддя з чубчиком.

Вона підкреслила свою природну красу простим макіяжем, темними очима і яскраво-червоною помадою.

Її наряд був зіркою шоу-червоний сітчастий комбінезон з рожевими і червоними вставками, які облягали її вигини, коли вона позувала, піднявши руки над головою.

Шанувальники колишньої зірки Destiny's Child прийшли в лють від її сміливого перетворення і залишили своєму кумиру потік компліментів.

Один фанат прокоментував: "Боже мій, вона просто все".

Інший пожартував: "Я куплю їх, тільки якщо ти пообіцяєш, що я буду схожий на тебе", а інший просто сказав: "дуже красиво. боб, все".

Нагадаємо, що Бейонсе в обтягуючому боді показала соковиті форми.