Стало відомо про трагічну загибель відомої радянської акторки та естрадної співачки Зінаїди Кирієнко.

Артистка померла у віці 88 років. Про це розповіли представники Спілки кінематографістів Росії. Напередодні її госпіталізували в лікарню з підозрою на інсульт. Молодший син Зінаїди Михайлівни підтвердив діагноз, поспілкувавшись зі співробітниками клініки.

Родичі припускають, що удар міг стати наслідком перенесеної коронавірусної інфекції. Син акторки зазначав, що всі члени їх сім'ї вакцинувалися ще на початку минулого року. А в минулому жовтні була зроблена ревакцинація. Кирієнко їздила на гастролі і відчувала себе захищеною.

Зінаїда Кирієнко
Зінаїда Кирієнко

Близька подруга артистки Лариса Лужина наголошувала, що Кирієнко не любила скаржитися на поганий стан здоров'я та намагалася вести активний спосіб життя.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Особливо вона не скаржилася на своє здоров'я, коли ми з нею востаннє зустрічалися. Мені вона про якісь свої болячки нічого не говорила. Їздила нещодавно на фестиваль, на Далекий Схід, зуміла дістатися так далеко. Була на кінофестивалі весела, життєрадісна. Виглядала добре та танцювала навіть", - розповідала Лариса Анатоліївна.

Всього Зінаїда Кирієнко за час своєї кар'єри знялася більш ніж в 30 фільмах і серіалах. Серед найбільш відомих і успішних її робіт - Наталія Мелехова в екранізації роману "Тихий дон", Ірина у фільмі "Доля людини" Сергія Бондарчука, Мар'яна в драмі "Козаки" за мотивами повісті Льва Толстого, колгоспниця Єфросинія Дерюгіна у фільмах Євгена Матвєєва "Любов земна" і Анета в "Сорока-злодійка".

Зінаїда Кирієнко
Зінаїда Кирієнко

Нагадаємо, померла молода невістка екс-мера Харкова Геннадія Кернеса: сиротами залишилися двоє дітей

Як повідомляв Знай.uа, раптово померла 40-річна зірка "Стиляг" Євгенія Брік: нещадна хвороба не залишила жодних шансів

Також портал Знай.uа писав, не дожила до 37: популярна блогерка померла від невиліковної хвороби - "Залишилися кістки і шкіра"