Відома українська співачка Тіна Кароль довгий час виконувала ліричні пісні, але все кардинально змінилося в 2021 році. Знаменитість випустила цілий альбом, який абсолютно не схожий на те, що вона робила до цього.

На своїй станиці в соціальній мережі Instagram Тіна Кароль зізналася, що багато хто їй говорив не експериментувати, адже так вона ризикує розгубити свою аудиторію. І на щастя, співачка не послухалася порад і тепер фанати її побачили з іншого боку.

Тіна Кароль. Фото: instagram \\ _fantina
Тіна Кароль. Фото: instagram \\ _fantina

"Такий яскравий поворот у кар'єрі ліричної співачки. Кажуть, не можна експериментувати - розгубиш аудиторію. Завжди вважала цей міф зрівнялівкою. Жінка - вона багатогранна, справжня актриса, вона різнобічна. А співачкою я не перестану бути в будь-якій пісні", - зазначила Тіна Кароль.

Виявилося, що на таку зміну стилю її пісень вплинув Аркадій Александров, який і став саунпродюсером її альбому.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

"Спасибі світобудові за знайомство з Аркадієм Александровим. Знаєш, друже, ти краще за всіх подруг🤣ти - одкровення і дзеркало моєї душі. Дай Бог тобі попереду великих бенгерів хітів і збути найяскравіших мрій, а я буду співати за нас двох від чистих наших душ і сердець. Твоя і ваша не скандальна, а мило ХуліганТіна", — підсумувала вона.

Нагадавши, Тіна Кароль дозволила незнайомцю доторкнутися до декольте, але попередила: "Стережися!". Красуня зачарувала своїм сміхом, і шикарним костюмом

Раніше Знай писав, Тіна Кароль в легкій сукні показала, що таке справжня ніжність: "на зустріч щастя". Тіна Кароль одягла ніжну сукню, яка вдало підкреслила її струнку фігуру

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль в одній піжамі поділилася радісною новиною - "чекаємо тебе, Малятко...". Тіна Кароль показала точену фігурку в крихітній піжамі і зізналася в несподіваному