Наталія Денисенко розповіла про свою участь у четвертому сезоні проекту Папаньки. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, де у неї понад 230 тисяч підписників.

Як відомо, в останній день 2021 року на телеканалі СТБ відбулася прем'єра четвертого сезону гучного серіалу "Папаньки". У нових серіях українці дізнаються про пригоди друзів, а також оригінальні способи подолання проблем у сімейному житті та Любові. Денисенко знімається в проекті з другого сезону і грає мати дитини Саші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

12 лютого Денисенко опублікувала кілька знімків зі зйомок четвертого сезону "Папаньки", а також заявила про те, що вони закінчилися.

"Вчора було дуже незвично не побачити в ефірі нову серію, тому ми включили її на ютьюбі 🥰 👌 ви навіть не уявляєте скільки людей коштує за кадром цього проекту! Подивіться останнє фото в каруселі ☺ це знімальна група @dizelstudio, і то не всі помістилися! Знаєте в чому успіх #папаньки? Ні, не тільки в блискучому сценарії і класній грі акторів, не тільки в якісній роботі команди... а ще в любові і атмосфері свята в якому робиться цей серіал🤍 🙏 🤍", - повідомила вона

Нагадаємо, що "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, чого хотіла найбільше, Олександр Еллерт до цього не додумався

Раніше повідомлялося, що Ксенія Мішина спокусливо показала свою мрію, навіть Еллерт не знав

Також Знай.ІА писав, Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом видала все, що її бісить