Новий сезон шоу "МастерШеф", у якому топові учасники з попередніх сезонів змагаються за перемогу, продовжує набирати обертів. Кухарі один за одним покидають проект, сходячи з дистанції. Про те, хто ж наступним пішов з кухні «МастерШеф», розповіли на сторінці шоу в соцмережі Instagram, де за розвитком подій стежать 169 тисяч осіб.

«Спойлер! Дізнайся, хто покинув проект і пиши свої враження від випуску тут!», - попередили автори допису, розмістивши фото чергової «жертви» суддів.

У коментарях фанати шоу пишуть, що результат цілком очікуваний, і ця героїня давно заслуговувала на вигнання.

Скрін, Instagram "МастерШеф"
Скрін, Instagram "МастерШеф"

«Не скажу, що Настя найслабша з усіх присутніх, але страва, яку вона подала на битві чорних, виглядала як "дитяче непорозуміння"! Тому рішення суддів було справедливим! Змінила свою думку про Сашка на краще! Саша Цвігун – однозначно талановитий!», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Скрін, Instagram "МастерШеф"
Скрін, Instagram "МастерШеф"

«Зазналася дівчинка та вилетіла заслужено», «Ура! Слава Богу, що вона нарешті вилетіла», «Настя, жаль що так сталося, але я тобі Бажаю успіхів, я вірю що, в тебе все получиться, ти велика Молодець, просто тут прийшли найсильніші, а ти все одно для мене Молодець!!!. Бажаю, нехай переможе найсильніший!!!», - додають інші.

«Страва була схожа на корм для собак, якщо чесно», - впевнений дехто.

Фаворитом цього сезону найчастіше називають Сашка Цвігуна.

«Заслужено! А ось Саша Цвігун просто молодець, у нього ідеї на голову вищі за інших учасників», - вважають його фанати.

Нагадаємо, що суддя "МастерШеф. Битва сезонів "Ольга Мартиновська залишилася без грошей: " було дуже дорого, мені довелося"

Раніше повідомлялося, що учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, поки горить маленька свічка: закінчилося сльозами і істерикою.

Також, учасники "МастерШеф" згуртувалися проти "нещасного" Вітюні: "Іди з Богом, хлопчик".