Відома українська модель, переможниця конкурсу" Міс Україна Всесвіт " Анна Неплях поділилася новими знімками і заінтригувала фанатів неоднозначними натяками. Про це повідомили на її офіційній сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 302 тисячі осіб.

Дівчина зізналася, що нещодавно брала участь у кастингу для телешоу. Вона запропонувала своїм шанувальникам вгадати, що це за шоу і коли вийде в ефір.

У сторіс Неплях розмістила повідомлення про те, що була на телепробах.

"Кастингувалася в один відомий тв-проект, вгадайте який?",- повідомила вона, викликавши хвилю інтересу у своїх передплатників.

Скрін, Instagram Неплях
Скрін, Instagram Неплях

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Хтось припустив, що це можуть бути "Танці з зірками", але Неплях відповіла, що це неправильний варіант.

"Тут я все ще чекаю, коли Завадюк покличе на танці", - зізналася красуня.

Скрін, Instagram Неплях
Скрін, Instagram Неплях

Іншим передплатникам здалося, що мова йде про"Одруження наосліп". Але дівчина і цей варіант спростувала, зазначивши, що вона «не в тому віці і положенні, щоб виходити заміж наосліп».

Скрін, Instagram Неплях
Скрін, Instagram Неплях

І, звичайно ж, не обійшлося без питань, чи не стане Анна новою «Холостячкою» слідом за Мішиною і Златою Огнєвіч.

"СТБ поки не вирішується", - написала у відповідь модель.

Скрін, Instagram Неплях
Скрін, Instagram Неплях

На жаль, сама Неплях так і не розповіла, в яке саме шоу її покликали.

Нагадавши, учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях злила інтимні кадри, гідні Playboy.

Раніше Знай писав, учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, що ледь не зіпсувало їй настрій: "Ранок починається не з кави..."

Також Знай повідомляв, розсунула ноги і обхопила його руками: учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, як працює мовою.