Відомий аферист, якому вдалося уникнути покарання, Симон Леваєв, похизувався новою дівчиною, моделлю, з якою показав відео для своїх "шанувальників".

У TikTok з'явилося нове підтвердження того, що шахрай з новою "жертвою" шикує у шикарному авто.

Афериста из Tinder. Фото: Youtube
Афериста из Tinder. Фото: Youtube

Чоловік показав, як розважається з красунею-дівчиною, як вияснили підписники пабліка, - відомою моделлю. Дівчина як і сам Симон чудово почуваються, та насолоджується розкошами.

У пабліку зазначили:

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Поки Netflix знімає про афериста з Тіндера фільм, Симон у той час - розкошує".

В коментарях жінки розійшлися у здогадках. Чи й справді дівчина не знає, з ким має справу, чи просто хоче попіаритися, адже хлопець став неабияк популярним.

Дівчата співчували жертвам афериста, та казали, що ніколи не стануть знайомитися у інтернеті.

Дехто припустив, що після виходу серіалу, дівчата ще більше захочуть з ним зустрічатися:

"Я думаю дівчата ще більше хочуть з ним зустрічатися, самі подумайте, Netflix зняв про нього серіал, він зірка, це йому на руку!", - написали у коментарях до допису.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Цікаво, що шахрай діяв всім відомим способом. Спочатку зав'язував стосунки з дівчатами, закохував у себе, а потім "потрапляв" у біду. Жінки, робили все, щоб витягти коханого з бдіди, закладаючи майно та відкриваючи кредити.

Потім виявлялося, що хлопець їх кидав, або ж вони "не змогли допомогти". Цікаво, що дівчата досі продовжують виплачувати кредити, розплата за кохання в інтернеті.

Тож, багато дівчат зараз спохопилися та перевіряють свої стосунки. А для декого це стало попереджувальним сигналом. Адже таку схему дуже часто використовують як чоловіки так і жінки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що стало відомо, як 44-річна жіночка витрачає на юного коханця по 300 тисяч гривень на місяць.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіянку Поліну врятували батьки від замаху "Афериста з Tinder".

Також "Знай.ua" писав, що у Києві засвітився небезпечний мисливець за жіночими гаманцями Саймон Леваєв.