На День всіх Закоханих самотні люди навряд чи захочуть шукати собі пару в додатках для знайомств, адже подивившись документальний фільм "Аферист з Tinder" геть відіб'ється бажання. Хіт від Netflix вийшов 2 лютого і відразу завоював увагу глядачів. Проект миттєво увійшов в топ-10 в 92 країнах і очолив чарт платформи, набравши 48,6 мільйона годин переглядів за тиждень.

Сюжет розповідає нам про чарівного самозванця Саймона Леваєва, який видавав себе за сина мільярдера і демонстрував в соціальних мережах розкішне життя.

Аферист змінив ім'я, щоб представлятися сином алмазного магната Льва Леваєва і знайомитися з дівчатами в Tinder, закохувати їх в себе і, користуючись довірою, просити допомоги з грошима. Саймон запевняв, що його життю нібито загрожує небезпека. І замість "жили довго і щасливо" героїні отримували розбите серце і величезні борги перед банками — ЗМІ з'ясували, що довірливі дами перерахували Леваєву близько $10 мільйонів.

Аферист з Tinder
Аферист з Tinder

Серед жертв опинилася і росіянка. У фільмі довговолосу блондинку представили як кохану Саймона Леваєва. Уважні жителі Санкт-Петербурга з подивом розпізнали на кадрах свою землячку - Поліну Царенкову. 25-річна модель розповіла, як бути дівчиною "афериста".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Аферист з Tinder і Поліна Царенкова
Аферист з Tinder і Поліна Царенкова

"На той момент я вчилася в Мюнхені. Багато хто не розуміє, але в Європі до додатків для знайомств ставляться інакше, тут люди правда шукають відносини", - зазначила Поліна.

Модель повідомила, що їх роман з Леваєвим тривав рік і два місяці. Парочка жила разом в різних країнах і часто відпочивала на найкращих курортах світу. Поїздки оплачував, за її словами, сам Саймон, а про фінансові махінації бойфренда Поліна була не в курсі.

Аферист з Tinder і Поліна Царенкова
Аферист з Tinder і Поліна Царенкова

"Уявіть, що вас возять на приватних джетах, дарують дорогі подарунки - це мрія кожної дівчини. Коли ми з Саймоном зустрічалися, платив завжди він. Під час наших відносин вийшла стаття з його викриттям, але Саймон переконав мене, що це все роблять його вороги, щоб зіпсувати йому репутацію", - поділилася жертва.

Сім'я Поліни втрутилася. Дівчина запросила бойфренда погостювати в будинку своїх батьків, і тільки тоді близькі змогли відкрити їй очі і довели, що Саймон Леваєв — далеко не та людина, за яку себе видає.

Аферист з Tinder і Поліна Царенкова
Аферист з Tinder і Поліна Царенкова

"Спочатку правда застала мене зненацька. Я зрозуміла, яку допустила помилку, повіривши йому. Не можна зачаровуватися молодими людьми, що б вони не намагалися з себе представляти. Тільки пізніше, коли я вже стала тверезо оцінювати те, що трапилося, все встало на свої місця", - заявила дівчина.

Як зізналася дівчина, Netflix звертався до неї з пропозицією знятися у фільмі, але і йому вона відмовила: "На той момент не хотіла афішувати свою історію з Саймоном, не хотіла зайвої уваги".

Аферист з Tinder
Аферист з Tinder

Нагадаємо, у Києві засвітився небезпечний мисливець за жіночими гаманцями Саймон Леваєв: дівчатка, будьте обережні

Як повідомляв Знай.uа, Tinder заблокував Саймона Леваєва, який виманив у дівчат мільйони: все через документальний фільм Netflix

Також портал Знай.uа писав, кредити на 250 тисяч, психлікарня і загроза життю: аферист з Tinder зачаровував дівчат і залишав ні з чим