Легендарна українська акторка Ольга Сумська поділилася історією зі свого життя, яка сталася на Святого Валентина багато років тому. На сторінці у соціальній мережі Instagram, де за життям улюбленої акторки стежать понад 700 тисяч підписників, вона часто ділиться своїми новими фото, відео та цікавими новинами з особистого та професійного життя.

Цього разу вона розповіла про першу валентинку від свого другого чоловіка Віталія Борисюка. Сумська пригадала, що це був 1991 рік, і в гримерці вона знайшла шоколадний подарунок від свого тоді ще просто прихильника.

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

«Все почалося саме в цей день, 14 лютого! Тоді, в 91 році, ми вперше святкували день Валентина! Я знайшла в гримерній під час репетиції мюзиклу «Кандід» шоколадне серце від тебе, @vitaliyborysyuk, із запискою всередині і зрозуміла, що все серйозно! Нас тоді поставили в парі репетирувати Кандіда і Кунегунду… Вольтер і Бернстайн знають більше за нас! Я дякую долі, що сталося саме так і не інакше… Гортайте фото. З Днем Валентина, друзі! Кохайте і будьте коханими!», - розповіла Сумська історію зі свого життя.

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

«Вітаю Вас, як це зворушливо», «Ви прекрасні!!! Беру з Вас приклад жіночності, як зберігати Кохання», «Вітання! Щастя безмежного вашій славній творчій парі, красивому подружжю та сім'ї многая літа!!!», - бажають їм прихильники в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська ошелешила зізнанням, Віталій Борисюк – просто сусід: "Повернення блудного..."

Також Знай писав, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська показала, що твориться з Віталієм Борисюком поряд з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"