Стало відомо про те, що Валерій Ніколаєв, відомий російський актор загримів в психіатричну клініку. Що про це відомо.

Всього пару днів тому чоловік опинився в одному зі спецприймачів міста Москва. Справа в тому, що артиста затримали за водіння в нетверезому стані і без прав.

Там він вступив у конфлікт з 27-річним Шахрієром Бековим. Молодий чоловік, за словами Валерія, облив його окропом, що призвело до сильних опіків. Актор написав на кривдника заяву, в якій зазначив, що у нього на 40% вражена шкіра обличчя і рук.

Валерій Ніколаєв, фото: вільне джерело
Валерій Ніколаєв, фото: вільне джерело

Після цього стало відомо, що актора поклали в психіатричну клініку, адже у нього діагностовано біполярний розлад, а всі вищевказані опіки - не більше, ніж вигадка.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Журналісти зв'язалися з його чоловіком, Ельмірою Земсковою, яка назвала всю цю інформацію повною маячнею: "Господи, звідки все це, скажіть, будь ласка? Звідки все це раптом? Що за маячня? Хлопців, ну вистачить вже... Ну, правда".

Після того, як його нібито облили окропом, він зажадав від співкамерника близько 10 мільйонів рублів, і ще стільки ж за моральну шкоду.

Валерій Ніколаєв, фото: вільне джерело
Валерій Ніколаєв, фото: вільне джерело

Валерій Ніколаєв дуже часто потрапляє в курйози. Наприклад, у 2016 році він збив п'яну 54-річну жінку. Постраждалу госпіталізували. На наступний день після цього Миколаїв знову вирішив поганяти і врізався в кілька авто, в тому числі і в машину поліції. Тільки після цього його затримали.

Після цього в кіно він повернувся тільки в 2019, і ось знову такий інцидент.

Валерій Ніколаєв, фото: вільне джерело
Валерій Ніколаєв, фото: вільне джерело

Нагадаємо, чтпро "Корабельна сосна" Ірина Аллахвердієва похвалилася в декларації подарунком в 5 мільйонів

Раніше повідомлялося, що Ломаченко підтримав забороненого в Україні Басту

Також, Корнієнко порозумівся за "робочу бабу" і звинуватив журналістів