Eminem, Snoop Dogg, Dr Dre, Mary J Blige, Kendrick Lamar, поряд зі спеціальним виступом 50 Cent, виступили перед мільйонами людей по всьому світу під час свого вибухового шоу в перерві Суперкубка.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Емінем здивував шанувальників Суперкубка та соціальних мереж своїм приголомшливим виступом, коли він став на коліна.

Суперзірковий репер схилив коліно під час свого епічного сету, де він виконав уривок з «Forgot About Dre», а також «Lose Yourself».

Зірковий виступ змішав безліч класичних мелодій 90-х з найпопулярніших складів, включаючи Eminem, Dr Dre, Snoop Dogg, Mary J Blige, Kendrick Lamar і спеціальний виступ 50 Cent.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Зима буде без світла: тривожний прогноз Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Незважаючи на те, що всі артисти були зустрінуті оплесками за їх сети, саме 46-річний Емінем отримав самі пронизливі крики захоплених шанувальників.

Емінем
Емінем

Слідуючи за Кендріком Ламаром, Емінем був останнім виконавцем, який взяв мікрофон, де він підірвав свої тексти для двох своїх треків.

Після свого приголомшливого репу Емінем відразу ж впав на одне коліно, незважаючи на те, що йому порадили цього не робити, всупереч НФЛ, яка викликала шок по всьому стадіону.

Цей жест, що став символом руху Black Lives Matter, викликав бурхливу реакцію і привів до того, що артиста затаврували як «легенду» і «ікону».

Емінем штурмом взяв Твіттер, коли тисячі фанатів упивалися його неймовірним сетом і святкували його сміливість.

Емінем і Доктор Дре
Емінем і Доктор Дре

Один фанат твітував: "Емінем схилив коліно, незважаючи на те, що НФЛ заборонила йому це робити. Легендарна поведінка. #PepsiHalftime #HalfTimeShow #Eminem".

Інший написав: "НФЛ сказала їм не вставати на коліна. Якщо ви скажете Емінему не робити щось, замість цього це зробить Слім Шейді. КУМИРА #Eminem #Pepsihalftime».

Третій радісний фанат написав: "Емінем просто вбив! Це був найкращий виступ у перерві Суперкубка на сьогоднішній день!"

Емінем
Емінем

Дре і Снуп почали виставу з виконання "the Next Episode«, а потім вирушили на дах для "California Love".

Потім в попурі несподіваний гість 50 Cent з'явився догори ногами для "In da Club".

Нагадаємо, що Кім Кардашьян зважилася розповісти, чому розлучилася з Каньє Вестом.