У мережі повідомили, чому Кім Кардашьян і Каньє Уест розлучилися після 7 років шлюбу. Легендарна модель вирішила більше не мовчати і назвала справжню причину свого відходу від репера.

Даний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"За відносини Каньє Уеста і Кім Кардашьян ми переживаємо більше, ніж за свої. Рік тому стало відомо, що пара розлучається, але про справжню причину так ніхто і не розповів. А напередодні Кім зробила перше відверте зізнання #КімКардашьян #каньєуест", - підписаний пост.

Вже всім відомо, що сім'я Кім Кардашьян і Каньє Уеста, на превеликий жаль, розпалася. Однак багато хто не знаю причини, чому так сталося.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Один користувач вирішив написати пряму промову Кім Кардашяьн, де вона чітко сказала, чому вирішила розлучитися з відомим репером.

Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото з Instagram
Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото з Instagram

"У недавньому інтерв'ю Vogue зірка зізналася, що за останні роки вона дуже сильно змінилася і стала думати про власний комфорт. "Так довго я робила те, що робило щасливими інших людей, і я думаю, що за останні два роки я вирішила, що зроблю щасливою себе", — зізналася Кім. "І це дуже добре. І навіть якщо це призвело до змін і викликало моє розлучення, я думаю, що важливо бути чесним з самим собою в тому, що дійсно робить вас щасливими". Не Дякуйте", "та взяла просто вже від нього все, що могла, далі він їй і не потрібен!", "Ну нарешті!!!! А то публічні люди, а таку тему приховують", "не цікаво. Хоч розведіться, мовчки", - написали відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що вже зовсім скоро буде продовження реаліті-шоу про сім'ю Кардашьян.