Тиждень, в якому домінували розмови про жорстоке поводження з тваринами, прийняв ще один дивний оборот, коли зірка мюнхенської «Баварії» Томаса Мюллера і його дружину звинуватили у продажу кінської сперми.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Протягом тижня, коли домінували новини про Курта Зума, ганебно знущається над своєю кішкою, і Кріса Кіркланда, безглуздо порівнює це з расизмом, все стало ще більш дивним, коли колишній переможець чемпіонату світу Мюллер і його дружина Ліза піддалися критиці з боку організації по захисту прав тварин PETA.

Мюллер і Ліза, чемпіони з виїздки, володіють фермою і, як повідомляється, використовують коней в якості виробників, продаючи заморожену сперму коней по 200 євро за штуку.

Томас Мюллер, фото Instagram
Томас Мюллер, фото Instagram

Популярні новини зараз
До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні
Показати ще

Але PETA засудила свої дії після того, як Мюллер нещодавно повідомив, що один з їхніх коней був поранений у процесі.

Мюллер сказав: "На жаль, у нас погані новини. Наш улюблений D'avie не буде доступний у найближчі місяці. Він послизнувся під час тестової спроби підготуватися до сезону розмноження і різко впав на бік. Він отримав травму в області копита, і йому потрібно буде повністю відпочити протягом наступних кількох місяців. Він крутий хлопець, могло бути і гірше".

PETA, однак, стверджує, що отриманих травм можна було "запобігти", коли Мюллер і його дружина критикували за те, що вони, мабуть, примушували коня до "неприродних статевих актів".

Томас Мюллер, його дружина і кінь
Томас Мюллер, його дружина і кінь

Представник PETA Яна Хогер сказала: "Жахливо, що самозвані любителі коней примушують тварин, які перебувають під їх опікою, до неприродних статевих актів, щоб отримати від них максимальний прибуток. Травми, які Д'аві отримав під наглядом Лізи і Томаса Мюллерів, можна було уникнути і вони були зайвими".

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що син Кріштіану Роналду гратиме в Манчестер Юнайтед.