Син португальського футболіста клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, який був визнаний кращим бомбардиром в історії клубу "Реал Мадрид", вирішив піти по стопах зіркового батька. Про це повідомляє Daily Express.

Старший син Кріштіану Роналду уклав угоду з Академією "Манчестер Юнайтед" і навіть взяв собі сьомий ігровий номер, під яким виступає його зірковий батько.

Кохана легендарного футболіста Джорджина Родрігес захопилася першим важливим успіхом сина свого обранця. Дівчина підтримала юного футболіста, опублікувавши в соцмережі instagram милі сімейні фото, на яких 11-річний хлопчик позує з футболкою "Реал Мадрид" з сьомим номером.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що кількома днями раніше Кріштіану Роналду також поділився зворушливими спільними фото з сином. Батько і син разом зіграли у футбол.

Раніше Знай писав, Роналду влаштував Джорджині другий медовий місяць, всі дівчата світу заздрять красуні: неосяжний букет і торт мрії.

Нагадаємо, що багатодітний Кріштіано Роналду зворушливо привітав вагітну дружину з днем народження: засяяла на хмарочосі в Дубаї.

Також ми писали, що Джорджина Родрігес зібрала біля себе всіх дітей Роналду і показала вагітний животик: спадкоємці ось-ось з'являться. Вагітна Джорджина Родрігес зібрала всіх дітей Рональду на пляжі, Татко щасливий.