Компанія SkyUp Airlines відновила продажі на всі рейси. Про це повідомив авіаперевізник на своєму офіційному сайті.

З початку 2022 року активізувалися чутки про те, що Росія дислокує війська з територією України для того, щоб почати вторгнення. У лютому цього року ситуація активізувалася. Зокрема ЦРУ оприлюднило термінове попередження країнам НАТО про те, що Росія нападе на Україну 16 лютого.

Літак, фото ілюстративне: Facebook SkyUp Airlines
Літак, фото ілюстративне: Facebook SkyUp Airlines

Дана ситуація призвела до того, що страхові компанії повідомили про те, що припиняють страхувати літаки для польотів над нашою країною. Це створювало труднощі і авіакомпанія SkyUp, через що вона тимчасово припинила продаж квитків.

Однак віднедавна продаж відновився на всі дати. Як повідомив гендиректор SkyUp Airlines Дмитро Сероухов, це було результатом переговорів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Літак, фото ілюстративне: Facebook SkyUp Airlines
Літак, фото ілюстративне: Facebook SkyUp Airlines

"Переговори зі страховиками були складними, і закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики і вести моніторинг ситуації. Однак зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури України та Урядом ми зуміли домогтися результатів - польоти в Україну залишаються безпечними і захищеними", - повідомив він.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Міноборони України продумало план до 2024 року-закупівля зброї під секретом. Якщо Кабмін якнайшвидше затвердить план, це дасть можливість завершити один з базових кроків до модернізації процедур оборонних закупівель.

Також " Знай.ІА " писав, що екстрене засідання РНБО і зустріч Зеленського зі "слугами".

Раніше портал Знай.иа повідомив, що спортсмен провів мовчазний протест на Олімпіаді - 2022 у Пекіні: "Ні війні в Україні". Український скелетоніст Владислав Гераскевич, який виступає за національну збірну, влаштував протест.