На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського з’явилося відео із участю першої леді Олени Зеленської.

«Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні», - заявив Зеленський, обіймаючи першу леді.

Він подарував дружині букет квітів і акцентував на важливості показати єдність перед небезпекою російського вторгнення.

"14 лютого 2022 року, знімаємо це відео з дружиною не просто так - дуже важливо зараз показати всім, що ми разом, ми вдома, ми в Україні", - наголосив Зеленський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У свою чергу Олена Зеленська привітала всіх українців із Днем закоханих.

"Кохаємо одне одного, кохаємо Україну", - додала вона.

Звернення президента разом з дружиною стало реакцією на повідомлення в деяких ЗМІ про те, що очільник держави вже евакуював свою родину за кордон, злякавшись атаки російських військ.

Раніше низка політиків і бізнесменів вилетіли з України чартерними рейсами. Серед них – 23 депутата з «ОПЗЖ» та «Слуги народу».

Знай.uа писав, що Іван Ургант вирішив пожартувати про перенесення війни між Росією і Україною: "Це не Олімпіада, дати можна рухати...". Приводом для такої заяви від телеведучого стала дата "16 лютого", коли Російська Федерація нібито повинна здійснити військове вторгнення на територію України.