Популярному українському гурту "ТІК", як і всім артистам довелося зробити вимушену паузу через пандемію. Саме тому лідер гурту Віктор Бронюк отримав багато вільного часу, який вирішив використати з користю.

Про це артист розповів у програмі "ЖВЛ".
Завдяки карантину Віктор Бронюк більше часу почав проводити з родиною та навіть почав готувати для сім'ї. До того ж співак вирішив записатися до школи авіації та навчитися кермувати літаком. Артист зізнається, що мріяв про це давно, однак через постійні гастролі не вистачало часу.

Віктор Бронюк, скріншот
Віктор Бронюк, скріншот

Не втрачала часу на карантині й дружина Бронюка, яка вирішилася зайнятися навчанням. До цього жінка займалася організацією авторських турів до Болгарії, де кілька років тому подружжя придбало житло. Зараз Тетяна знайомить туристів з Болгарією, а Віктор тим часом знайомить кохану зі світом.
Коли з'являється можливість Бронюк везе свою кохану на відпочинок. Так, на її День народження восени 2021 року він організував поїздку до Італії. Але римські канікули пари мали неприємні наслідки, адже саме тоді вони захворіли на коронавірус.

"По приїзду з Риму відчував слабкість, ломоту в тілі, але там ще в нас був концерт. Думаю, його відпрацюю і буду лікуватися. Дружина перехворіла, діти, навіть кіт. Коту теж кололи уколи. У сина меншого взагалі безсимптомно пройшло. Дружина лікувалася вдома, в неї трішки в легшій формі, якщо в мене було двостороннє запалення, то в неї - одностороннє", - каже він.

Віктор Бронюк, скріншот
Віктор Бронюк, скріншот
Віктор Бронюк тиждень провів у лікарні, однак для нього не так страшна була хвороба, як її наслідки. Саме після коронавірусу артист вперше в житті переніс панічну атаку.

"Тобі здається, що все. Ти не можеш дихати. Починається серцебиття, стрибає тиск. Була така ситуація в першу ніч, коли я приїхав з лікарні", - зазначив Бронюк.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
Згадав Бронюк і про Володимира Гройсмана, з яким працював у команді, будуючи політичну кар'єру. Однак, він не залишився у політиці через музику. Це рішення він прийняв, коли пісня "Олені" гурту "ТІК" заполонила всі українські чарти. Однак, Гройсман не хотів його відпускати.

"Так це сприйняв, не зрозумів чому я вирішив йти, але заяву підписав. Потім ми з ним про це неодноразово говорили. Він казав: "ти молодець, що прийняв таке рішення".

Віктор Бронюк і до тепер зберіг з Гройсманом гарні стосунки, і політик навіть іноді відвідує концерти знаменитого гурту.