Перед приходом новорічних свят відомий український співак, лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк, який у 2021 році здивував усіх своїм різким схудненням, презентував ремейк легендарного треку "Олені". Віктор заспівав дуетом з "незайманою" Jerry Heil, а також можна почути, що він додав хайпове аранжування, яке може допомогти потрапити в тренди.

Про це стало відомо, коли артисти опублікували трек в мережі YouTube.

Віктор Бронюк та Jerry Heil, фото: YouTube
Віктор Бронюк та Jerry Heil, фото: YouTube

Сам лідер гурту зізнався українським журналістам, що давно вони з командою думали зробити апгрейд на легендарний трек, але "далі розмов справа не просувалася".

І кілька місяців тому дзвонить Яна( Jerry Heil), переживає і дуже обережно запитує про мою реакцію на ідею зробити ремейк. Кажу: "А чому ні? Є бажання творчо попрацювати - давай попрацюємо". Практика записувати дуети на відомі творіння давно існує. Ремейк часто стає навіть більш успішним, ніж оригінал, - ділиться Бронюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, дует з Jerry Heil, яка вже встигла записати перший трек разом з продюсером Мадонни і Майкла Джексона, став для Віктора Бронюка ще дебютом в роботі з новою аудиторією.

"Я ніколи не співав з такими молодими артистами. Не бачу нічого поганого, це вихід на іншу публіку, яка нас, може, і не чула, адже багато хто впевнений: музика "ТіК" – для більш старших", – каже Бронюк.

Раніше повідомляли, Jerry Heil повернулася з США в обійми Анни Трінчер та Ірини Білик: "Примазалася, подруга".

Як повідомляв Знай.uа, "Юний орел" Михайло Поплавський змусив Дашу Астаф'єву серйозно попітніти: "Я дуже хвилювалася....".

Знай.uа писав, Андрію Данилку з'явився клон Насті Приходько, Каменських відразу її впізнала: "Іноді обрізали".