Вікторія Сміюха зізналася, що вступила у стосунки з чоловіком. Дану заяву вона зробила в програмі" Зірковий шлях "на каналі"Україна".

Відома українська співачка, екс-солістка групи "НеАнгели" Вікторія Сміюха є популярною особистістю в нашій країні. Нещодавно дівчина зізналася, що знайшла жіноче щастя після того, як вийшла їх колективу зі Славою Камінською.

Вікторія Сміюха зазначила, що кожна дівчина хоче зустріти таку людину.

Вікторія Смеюха і Слава Камінська. Фото: РБК-Україна.
Вікторія Смеюха і Слава Камінська. Фото: РБК-Україна.
Вікторія Смеюха і Слава Камінська. Фото: РБК-Україна.

"Я знайшла жіноче щастя, яке кожна жінка мріє зустріти, ту людину, яка б наповнювала і вселяла впевненість", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Жінка також зазначила, що була зі своїм чоловіком на відпочинку на Мальдівах.

"Ми не помічаємо часу, можемо мовчати, дивлячись в очі і насолоджуючись моментом. Ось я хотіла, щоб ці чудові моменти ми проводили на островах, десь далеко",-повідомила вона.

Вікторія Смеюха, фото: Instagram
Вікторія Смеюха, фото: Instagram

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що напівголій славі Камінській з панчішками стало нудно-довелося лягати на рояль. Слава опублікувала коротке відео, проте в ньому дуже багато еротичних кадрів. Тут співачка більше хвалиться своїм підтягнутим тілом, ніж вокальним талантом.

Як повідомляв Знай.uа, Микита Добринін похвалився парубочим без Даші квіткової, Леся Нікітюк засудила: "за це тебе ненавидять".

Знай.uа писав, Слава Камінська розповіла, як у неї забирало ноги під час виступів з Сміюхою: "Ходила до психолога".Сміюха звинувачувала Камінську в грубості, насильстві і мало не у всіх смертних гріхах, а сама Слава потужно відбивалася від цього.