Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі і розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

Слава Камінська поділилася серією фотографією, на яких вона постала в колекції своїх шубок від турецького бренду одягу. Кожна з них схожа на витвір мистецтва і дуже підходять відомій артистці, підкреслюючи її яскравий і досить епатажних образ.

Шубки в її гардеробі абсолютно різні, є і більш спокійних відтінків, і кислотних, починаючи від зеленого і закінчуючи вогненно-рудим. Також є ті, що зшиті з різних видів хутра.

Скріншот з Instagram, Слава Камінська
Скріншот з Instagram, Слава Камінська

У підписі до публікації Камінська розхвалила своїх улюблениць і назвала їх головні примущества. За словами артистки, вони не тільки здатні захистити від холоду і морозу, але і також від пристріту.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"А коли зустрічаєш колишнього - ці шуби працюють як захисний купол - оберігають не тільки від холоду, але і від пристріту. Єдиний мінус - всі інші шуби на мене образилися 😂 дуже теплі, яскраві і стильові, а головне - невбивані 😂 обожнюю ❤" - написала співачка.

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Нагадаємо, Слава Камінська зробила каре і перефарбувалася в "блонд", але українці не оцінили: "Стала, як усі"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська начепила на себе "гордість" свого колишнього: "Любов не проходить"

Також портал Знай.uа писав, що напівголій славі Камінській з панчішками стало нудно - довелося лягати на рояль: "Шрами і спогади..."