Відома українська телеведуча Маша Єфросініна розповіла про те, як їй вдалося полюбити себе, і що вона для цього робить щодня.

Проникливий пост знаменитість опублікована на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежить 1.5 мільйона осіб.

Маша Єфросініна зізналася, що в останні час її почали трохи підбішувати фрази "полюби себе", "будь в моменті", "знайди усвідомленість". Вона вважає, що за останній час вони стали дуже поверхневими і заїждженими.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Вона зізналася, що до неї часто звертаються жінки, і питають: "Як же полюбити себе?". І на це питання у неї немає однозначної відповіді, адже на її думку це процес і непроста щоденна робота довжиною в життя, що вимагає віддачі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

" Я за конкретні дії. Моїми основними правилами в непростому шляху до цієї самої любові до себе стали: спілкування тільки з тими людьми, з ким мені щасливо, цікаво або повчально!; скурпульозний і системний догляд за своїм організмом і тілом! День у день я кажу йому "спасибі", що з роками воно з вдячністю приймає турботу і трансформується на краще!; я навчилася казати прямо людині, що мені неприємно і що мене не влаштовує", - розповіла вона.

Також для того, щоб виховувати любов до себе Маша Єфросініна іноді залишається наодинці з собою. Також вона робить в житті тільки те, що їй дійсно подобається.

"Хоча якби займалася всім, що пропонували, то була б в десятки разів багатшою.. Я працюю над тим, щоб не лаяти себе за лінь. І мені зараз дуже цікаво, що конкретно зробили ви для себе на шляху до цієї любові? Без поезії і "в потоці і моменті", а конкретно?— звернулася вона до українців.

Нагадавши, чоловік Маші Єфросиніної підкотив до неї свій апельсин: "Ідеальна пара...".

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна нагадала батькам про небезпеку для дітей в Інтернеті: "стають мішенню"

Також Знай повідомляв, Маша Єфросиніна розповіла про важкий досвід домашнього насильства: "Востаннє проломив мені череп"