На сторінці в соціальній мережі Instagram очільника держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений його ініціативі з проведення сьогодні, 16 лютого, нового свята – Дня Єднання.

Він нагадав, що зараз, коли біля наших кордонів скупчилися основні сили ворога, дуже важливо підтримувати один одного.

"Ми різні, але поєднує нас одне бажання - жити у мирі і щасливо", - зазначив президент.

До Дня єднання всі українські телеканали візьмуть участь у загальнонаціональному телемарафоні #UA разом, який триватиме з 8:00 до 10:00, а також ввечері, з 19:00 до 22:00. Крім того, сьогодні на будинках та державних установах у всіх населених пунктах вирішили підняти прапори. О 10:00 очікується виконання Державного Гімну України.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube
Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube

«Разом ми непереможні», «Дякуємо за це», «Щастя нам усім», «Дякуємо за підтримку», - пишуть у коментарях підписники Зеленського.

Знай.ua писав, що Іван Ургант вирішив пожартувати про перенесення війни між Росією і Україною: "це не Олімпіада, дати можна рухати...". Приводом для такої заяви від телеведучого стала дата "16 лютого", коли Російська Федерація нібито повинна здійснити військове вторгнення на територію України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський заявив про підвищення зарплат українським захисникам на 20-30%.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський "зрадив" Шмигалю і здзвонився з прем'єром Японії: "Вперше". За словами українського президента, він обговорив з чиновником Японії питання безпеки.