Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров вступив у перепалку з телеведучою і співачкою Регіною Тодоренко. Інцидент стався в ефірі шоу "Маска". Про це пишуть РосЗМІ.

Все почалося з того, що Регіна Тодоренко намагалася вгадати хто із зірок ховається під маскою восьминога. Зірка припустила, що в костюмі може виступати Ані Лорак. Телеведуча заявила, що артистка стоїть в костюмі в трохи специфічній позиції "іксом", а так за її словами часто стоїть саме Ані Лорак.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Філіп Кіркоров не стримався і став на захист співачки. Він заявив, що у Ані Лорак ідеальні ноги і фігура і пригрозив дати Тодоренко по голові.

Філіп Кіркоров. Фото: YouTube
Філіп Кіркоров. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Ти очманіла? Я тобі зараз дам! Які ще "іксом"? Я тобі зараз по голові дам! У Ані ідеальні ноги! У неї взагалі ідеальна фігура", - сказав виконавець.

Також в перепалку вступив шоумен Тимур Родрігез, який заявив, що це точно не Ані Лорак, оскільки виступав з нею і пам'ятає, що у неї зовсім інша фігура.

До слова, після виступу артиста під маскою восьминога вже ні в кого не залишилося сумнівів, що це не Ані Лорак. Артистка виконала пісню Ольги Бузової" Мало половин", ще й у жанрі оперного вокалу.

Раніше Знай писав, Стас Михайлов скинув з десяток років біля молоденької красуні-дружини: "Схуд, помолодшав".

Також ми писали, 54-річний Філіп Кіркоров знайшов, як розважитися без телефону в руках: "Я не зник".

Нагадаємо, Оля Бузова у відпустці влаштувала пікантний перекус, шанувальники залишилися незадоволені: "Ноги за піцу розсуваються?". Артистку захейтили шанувальники після фото з піцою.