Про це вона розповіла у програмі «Імунітет».

За словами стоматолога, людина повинна відразу піти до лікаря та зробити комп'ютерну томограму, щойно у неї починають рости зуби мудрості. Тому що лікар, пояснює вона, оцінює загалом ситуацію в ротовій порожнині і вирішує, що робити із зубом мудрості, розглядаючи кожен випадок індивідуально.

Анастасія Казачок зазначає, що в принципі можна спокійно жити і із зубами мудрості, але буває по-різному. «Зовсім недавно у нас був випадок: за наполяганням лікаря ми видаляли зачатки зубів мудрості у дівчинки ще до того, як вони прорізалися. Знадобилася хірургічна операція», - розповідає гості програми.

Далі вона пояснює, чому важливо правильно доглядати за зубами мудрості і як взагалі це робити. Зокрема, особливу увагу стоматолог звертає на чистку. Анастасія Казачок зазначає, що під час прийому їжі саме біля зубів мудрості накопичується найбільше залишків і, відповідно, вони псуються. «Тому саме чистці зубів мудрості потрібно приділяти найбільшу увагу. Принципово профілактика та чищення цих зубів нічим не відрізняється, просто потрібно більше уваги», - підкреслює вона.

Популярні новини зараз
Тарифи на електроенергію зростуть: на які квитанції українцям очікувати з 1 листопада По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у МОЗ пояснили, що до ПЛР-тесту українцям потрібні чисті зуби, повний шлунок і цукерка.

Також Знай.ua писав про те, що дитина померла в кріслі стоматолога на очах у матері.